O nama

O nama 2

PREDSTAVLJANJE KOMPANIJE

Kompanija DTS MG Co.

Kompanija specijalno koncipirana za medicinske i estetske anti-aging proizvode za podmlađivanje i regeneraciju, za ispunjenje
stalnih ljudskih snova. Razvijamo i ispitujemo naše proizvode sa ekspertima koji nam omogućavaju da dobijemo medicinske kozmeceutske proizvode najboljeg kvaliteta. Omogućavamo kompletno rešenje za medicinsku i kućnu upotrebu kozmeceutika u kombinaciji sa mikroiglicama. Prisutni smo u 40 zemalja sa našom GENOSYS profesionalnom linijom. Poslednjih godina širimo našu ponudu zahvaljujući iskustvu i zahtevima naših klijenata. U budućnosti ćemo nastaviti sa proizvodima visokog, medicinskog kvaliteta, zasnovanim na studijama i sigurni smo da će ono što je pre bio san sada postati stvarnost. Nauka napreduje svaki dan a mi taj napredak  delimo sa Vama.

PREDSTAVLJANJE GENOSYS BRENDA

O nama 1Aktivni sastojci iz kozmetike većinom ostaju na površini kože zbog neprilagođene veličine molekula. Taj problem smo rešili našim patentiranim sistemom za transdermalni unos aktivnih materija. DTS je napravio heksaugaone mikroiglice koje izazivaju indukciju kolagena sa minimalnom traumom tkiva i omogućio veliku iskoristljivost aktivnih sastojaka. Naša medicinska kozmetika je najvišeg standarda, klinički ispitana, sa potvrdom u praksi.